Daan Wormsbecher

Ontwerpen en fotograferen is meer dan mijn vak alleen. Het is met mijn leven verweven.

Na een uitstapje op de HTS waar ik mijn interesse in de architectuur verder heb ontwikkeld, ben ik via het Grafisch Lyceum uiteindelijk afgestudeerd op de Post - St Joost Academie in Breda in Visuele Communicatie.
Architectuur, interieur, grafisch ontwerpen, fotografie, styling en kunst gaan bij mij hand in hand in combinatie met de puurheid en schoonheid van de natuur en mijn passie voor en met IJslandse paarden.

Onder de naam deeldrie ontwerpers heb ik 20 jaar een ontwerpburo gehad. Er werd nationaal en internationaal gewerkt voor commerciële, financiële opdrachtgevers en opdrachtgevers uit de culturele sector. Van corporate brochure, huisstijl, videopresentatie, interieurontwerp tot website met een op maat gemaakt CMS. 

Kleur, vorm en ruimte spelen een grote rol in mijn werk.
Mijn enthousiasme voor fotografie en yoga deel ik graag. Ik heb jarenlang cursussen gegeven bij het Amsterdam Centrum voor Fotografie. Ik geef les aan het Mediacollege Amsterdam en ik heb een educatief kunstproject geschreven voor middelbare scholieren, dat ik bijna 10 jaar lang heb gegeven bij het Kunstcentrum in Zaandam. Mijn doel was leerlingen bewust te laten worden van hun eigen identiteit door middel van kijken en praten over kunst, te fotograferen en dat onder woorden proberen te brengen. Klik, dit ben ik! 

Mijn inspiratie haal ik overal vandaan. Ik kan wegdromen bij de golven van de zee, de wolken die soms speels maar ook woest voorbij vliegen, de manen van mijn paard die meedansen in de wind. Mijn inspiratie komt ook uit dat wat er allemaal al is, maar vaak niet wordt gezien. Al die energie en passie haal ik uit bewust leven, puur eten en het zelf beoefenen en in het lesgeven van yoga.

En dit komt allemaal samen in LIFLAND, land dat zich ontwikkelt.

zelfportret
lucht
kleur
zelfportret
teijgja
reflectie
zelfportret
zelfportret
kleur
teijgja
zelfportret